Ghidul nostru pentru a cumpara cel mai bun frigider

★★★★☆

Nu toate caracteristicile viitorului dumneavoastra frigider sunt la fel de importante. Pentru a va usura alegerea, le-am filtrat pe cele mai importante:

Capacitate: acesta este probabil factorul determinant in alegerea frigiderului.

Magazin

Cum ar fi sa traiti fara frigider?

Eficienta energetica: un frigider consuma energie in mod constant (conform OCU, frigiderul consuma 30% din energia unei gospodarii medii). De aceea, este important sa alegeti frigidere eficiente, deoarece acestea economisesc bani pe termen mediu pe energie electrica.

Dimensiuni: oricat de mult ne-ar deranja, nu toti avem o bucatarie imensa in care sa incapa toate aparatele. Acest parametru este foarte important.

Decibelii: exprimati si prin "dB", reprezinta o masura a zgomotului produs de un frigider in functiune.

Fara inghet: una dintre revolutiile recente din lumea frigiderelor, care ne scuteste de clasica dezghetare anuala. Pentru anumite familii, aceasta caracteristica este foarte importanta.

Design: spre deosebire de alte aparate de uz casnic, cum ar fi masinile de spalat, frigiderele tind sa ocupe un loc proeminent in casa, asa ca estetica este importanta.

Marca: Marile marci de electrocasnice nu au intotdeauna cele mai bune produse. Dar, in unele cazuri, acestea reprezinta cea mai fiabila optiune pentru reparatii si service.

Asamblare si inlocuire: va vom arata ce modele ofera optiunea de asamblare si inlocuire gratuita a vechiului frigider.

Stele de congelare: in acest caz, am ales pentru comparatie doar frigiderele cu 4 stele de congelare.

Magazin

Pret: cautam cele mai bune frigidere la cel mai bun pret de pe piata, desigur. De aceea, analizam cand merita sa cheltuiti putin mai mult si pe ce puteti economisi.

Pentru o explicatie mai detaliata a criteriilor, consultati partea de jos a acestei pagini pentru o explicatie mai detaliata.

Avantajele si dezavantajele cumpararii frigiderului online

Unii oameni sunt coplesiti de ideea ca trebuie sa mearga la magazinele de electrocasnice pentru a face o achizitie importanta. Este adevarat?

Bineinteles ca nu. In magazine, un vanzator nu are toate frigiderele de pe piata si va incerca, bineinteles, sa va convinga sa luati unul dintre cele pe care le are. Nu va recomanda unul pe care nu-l are. Si, evident, el va castiga un comision (pe care il veti plati) din vanzare.

Pe internet, un ghid complet si bine documentat va poate ajuta sa faceti achizitia corecta a frigiderului dumneavoastra.

Accepti cookies? Citeste mai mult